wonen-vermont-geld

Emigreren naar Vermont (Amerika)? Dan krijg je 10.000 dollar!

Wie heeft er niet over gedroomd: je bent Nederland zat, pakt je spullen in en gaat zomaar naar de Verenigde Staten om daar een nieuw leven op te bouwen. Nu zeggen we niet dat je dit per se na moet jagen, maar de staat Vermont maakt dit wel erg aanlokkelijk. In een nieuwe wet wordt een plan ontvouwd, waarin elke nieuwe inwoner van Vermont 10.000 dollar krijgt!

Wonen in Vermont

‘Zo’n grote smak geld, dat krijg je vast niet zomaar’, moet jij nu ongetwijfeld denken. Daar heb je helemaal gelijk in! Het bijzonder lekkere startkapitaal komt jou pas toe als je aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je bent een ‘out-of-state employer’, wat betekent dat je buiten Vermont werkzaam bent
  • Je werkt flexibel, dus met de mogelijkheid om thuis te kunnen werken

Kom jij in aanmerking voor deze twee punten, dan krijg je dit aangename bedrag, gespreid over een periode van twee jaar, beginnend vanaf 1 januari 2019.

Lees ook: bekijk New York vanuit spectaculair 12K-beeld!

Er is een goede reden dat Vermont jou warm maakt om haar nieuwste inwoner te worden. Het heeft na Wyoming de minste inwoners (625.000) en dus is het tijd om voor een kleine boost te zorgen. En eerlijk is eerlijk: een dergelijke kapitaalinjectie maakt het erg prettig om er te gaan wonen.

Zwitserland

Het is niet voor het eerst dat dorpjes of staten er alles aan doen om nieuwe inwoners te genereren. In Italië kon je huizen voor één euro kopen en in Zwitserland kreeg je zelfs geld toe! Het dorpje Albinen maakte namelijk mogelijk dat een standaard gezin (vader, moeder en twee kinderen) een welkomscadeau van meer dan 60.000 euro kreeg! Oké, je moest er dan weliswaar tien jaar wonen, maar voor zoveel geld is dat een kleine moeite.

Bron: Insidehook

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: