kim-kardashian-oeganda

LOL! President Oeganda vraagt aan Kim K ‘wat voor werk ze eigenlijk doet?’

Tot tien minuten geleden hadden we geen idee wie de president van Oeganda was, maar de beste man behoort nu al tot één van onze favoriete personen. Yoweri Museveni had onlangs Kim Kardashian en Kanye West op bezoek om te praten over het toerisme en de kunst in het Afrikaanse land. Deze kan wel een boost gebruiken en wie kan je daarvoor beter om advies vragen dan de ongekroonde Instagram-koningin.

Werk Kim Kardashian

Allemaal goed en wel, maar het werd pas écht interessant toen Kim Kardashian eerder dan verwacht moest vertrekken. Een bron vertelde aan People Magazine dat Museveni een zowel onschuldige als briljante vraag stelde. “Wat voor werk doe je eigenlijk?” Een vraag waar stiekem niemand het antwoord op weet.

Het moge in elk geval duidelijk zijn dat de Oegandese president geen weet heeft van haar 100+ miljoen fans of haar realityserie Keeping Up With The Kardashians. Dat, of hij wil een kleine steek onder water geven, wat we hem natuurlijk niet kwalijk kunnen nemen.

Hij was wel zo beleefd om het bezoek van Kimye te delen op zijn Twitter en het stel te bedanken voor de discussies en de nieuwe schoenen.

president-oeganda-kim-kardashian

Ach, het is maar goed dat de president van Uganda niet vroeg hoe Kim Kardashian beroemd is geworden. En om dit bericht voor jullie op een prettige manier af te sluiten, zijn hier nog twee foto’s van de realityster.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🔫 super soaker 🔫

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op


Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: