vakantie-dominicaanse-republiek-06

Zomaar foto’s van de Dominicaanse Republiek zodat jij een vakantie boekt!

Ja mensen, we gaan de komende maanden toch echt het koude weer tegemoet. Ook de nazomer loopt op z’n einde en dat betekent dat we te maken krijgen met winterjassen, weinig warmte en donkere dagen. We krijgen al rillingen als we eraan denken. Maar geen paniek, want er zijn gelukkig ook landen waar iedereen nog altijd de zomer in de bol heeft.

Één van die oorden is de Dominicaanse Republiek, waar de stranden hagelwit zijn en je bedolven wordt onder de gastvrijheid. Hoewel ze vorig jaar een flinke klap kregen van Orkaan Maria, hebben ze de draad behoorlijk opgepakt en kun jij de Dominicaanse Republiek met een gerust hart voorstellen als vakantieland. Misschien dat je vriendin of je vriendengroep er wel oren naar heeft. En mocht dat niet zo zijn, dan gaan deze foto’s ze gegarandeerd over de streep trekken!

Foto’s Dominicaanse Republiek


vakantie-dominicaanse-republiek-06

Het Caribische land is natuurlijk niet het enige tropische paradijs wat jouw goedkeuring verdient. Honduras kan ook niet zonder jouw komst! Ook daar wemelt het van de groene natuur, grote vlaktes en geweldige inwoners. Het zal niet meer als een verrassing komen, maar ook daar heeft Vrijmibro de mooiste foto’s van uitgezocht. Die zijn uiteraard hier te bekijken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: