Deze monumenten moet je 100% zien in 2019!

Het jaar 2018 zit er alweer bijna op en dus worden we overspoelt met zinnige on onzinnige lijstjes. Ook op reisgebied krijgen we het flink voor de kiezen. Zo horen we welke landen in 2019 hot and happening zijn, evenals de vetste steden ter wereld. In dit geval is het TripAdvisor die ons inzicht geeft over de populairste bestemmingen van het afgelopen jaar.

Beste bezienswaardigheden 2018

Het zal niet als een verrassing komen, maar ’s werelds grootste amfitheater staat bovenaan dit lijstje. Het Romeins Colosseum is één van de vele Europese bezienswaardigheden die in deze top tien staat. Maar liefst acht plaatsen worden door Frankrijk, Italië, Spanje of Engeland in beslag genomen. De foto’s hieronder laten je in elk geval zien welke plekken je dit jaar had moeten zien en waar je anders in 2019 naartoe kunt gaan.

1. Colosseum, Rome

2. Het Vaticaan, Rome

3. Vrijheidsbeeld, New York

vrijheidsbeeld-new-york

4. Louvre, Parijs

5. Eiffeltoren, Parijs

6. Sagrada Familia, Barcelona

7. Golden Gate Bridge, San Francisco

golden-gate-bridge-san-francisco

8. Stonehenge, Wiltshere

9. Paleis van Versailles, Versailles

10. Grote Kanaal, Venetië

venetie-italie

Hoewel het geen verrassing is dat dit strand niet in dit lijstje staat, balen wij er van dat Popcorn Beach niet tussen deze legendarische locaties staat. Je zal nu ongetwijfeld denken dat Popcorn Beach nep is, maar niets is minder waar. Deze foto’s zijn het levende bewijs van de bezienswaardigheid op de Canarische Eilanden.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: