Game-of-Thrones-seizoen-7-afleveringen

Opnieuw onthullingen over nieuwe seizoen Game of Thrones

En opnieuw zijn er smeuïge details van het nieuwe (en laatste) seizoen van Game of Thrones uitgelekt.  De hitserie van HBO heeft al meerdere malen haar fans geprikkeld met enkele noemenswaardige dingen en ditmaal is dat niet anders. Niet voor niets is het dan ook altijd onderwerp van gesprek tijdens de vrijmibo. Voor het zevende seizoen van de fantasy-serie zijn alvast de titels van drie afleveringen en de korte inhoud ervan naar buiten gebracht. Die zien er als volgt uit:

Episode #61: “Dragonstone”
Jon (Kit Harington) organizes the defense of the North. Cersei (Lena Headey) tries to even the odds. Daenerys (Emilia Clarke) comes home.
Written for television by David Benioff & D. B. Weiss; directed by Jeremy Podeswa.

Episode #62: “Stormborn”
Daenerys (Emilia Clarke) receives an unexpected visitor. Jon (Kit Harington) faces a revolt. Tyrion (Peter Dinklage) plans the conquest of Westeros.
Written for television by Bryan Cogman; directed by Mark Mylod.

Episode #63: “The Queen’s Justice”
Daenerys (Emilia Clarke) holds court. Cersei (Lena Headey) returns a gift. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) learns from his mistakes.
Written for television by David Benioff & D. B. Weiss; directed by Mark Mylod.

Alles over seizoen zeven Game of Thrones

De afgelopen weken, misschien wel maanden is er al meer bekend geworden van de oorspronkelijke boekenreeks van George R.R. Martin. Zo zijn er al enkele trailers online gekomen (zoals deze hieronder) en werd onlangs ook bekend dat de afleveringen van seizoen zeven (zeven afleveringen in totaal) ieder een speeltijd van 80 minuten zouden hebben, wat gelijk staat aan een normale speelfilm.

Zestien juli is het laatste seizoen van de populairste serie van dit moment te zien. Allemaal te zien op HBO.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: