Caroline-Wozniacki-ESPN-naakt-nude

Een naakte Caroline Wozniacki is dé voorbereiding op Wimbledon

We hebben allemaal wel eens een balletje op de tennisbaan geslagen, maar het niveau van Roger Federer, Novak Djokovic of Rafael Nadal zullen we nooit aantikken. In plaats daarvan kiezen we ervoor om op de bank zo nu en dan een wedstrijdje mee te pakken tijdens één van de vier grote grand slams. Dat het mannentoernooi altijd vol spektakel en spanning zit weten we, maar bij de vrouwen kunnen ze er ook wat van. Daar spelen ze niet alleen op een bijzonder hoog niveau, maar zien ze er vaak ook waanzinnig mooi uit!

Een van die tennissters is de Deense Caroline Wozniacki. Zij scoort niet alleen op de baan, maar ook buiten de baan. In een sexy naaktshoot weet ze alle mannen geboeid te houden. Een betere voorbereiding voor Wimbledon is er niet.

Wozniacki Naakt voor ESPN

De voormalig nummer één van de wereld postte een paar dagen terug al een bijzonder fotootje op haar Instagram-pagina, waarin de 26-jarige Wozniacki zonder een stukje stof om haar lichaam te bewonderen was. Het enige wat een beetje bedekkend is, is haar tennisracket en de manier waarop ze haar lichaam positioneert. Allemaal voor het nieuwe nummer van ESPN, de ‘body 2017’ issue.

 

Tekst loop onder de foto door

Wie dacht dat het enkel bij deze teaser bleef, heeft het mis. Om de aandacht van alle tennisfans langer vast te houden heeft ESPN ook een behind the scenes-filmpje gemaakt. En dat liegt er ook al niet om. Het is niet voor niets dat Caroline Wozniacki wordt gezien als één van de knapste tennissters ter wereld!

Sports Illustrated

Het is niet de eerste keer dat mevrouw Wozniacki zich van haar sexy kant laat zien. Tweemaal was ze te zien in het beroemde Sports Illustrated: Swimsuit Edition. Het is niet voor het eerst dat sportsters zich in dat blad van hun beste kant laten zien. Onze eigen Ellen Hoog koos er in 2013 voor om samen met Eva de Goede voor het magazine te poseren. En daar bleef het voor haar niet bij. Onlangs verscheen zij samen met hartsvriendin Naomi van As in de Esquire voor een sexy shoot.

Maar genoeg over Ellen. Nu ligt de focus op Caroline Wozniacki. Jij bent natuurlijk benieuwd naar foto’s van haar in badpak en bikini. En goed nieuws, een paar kiekjes zijn hieronder te zien.


Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

2 comments

Comments are closed.