australie-eiland-te-koop-goedkoop

Dit is je kans: Australisch eiland voor spotprijsje te koop!

Goed nieuws voor iedereen die een paar verdwaalde euro’s onder de bank heeft liggen: in Australië is een eiland van maar liefst 92 hectare groot te koop voor een bijzonder zacht prijsje. Voor het bedrag van 600.000 tot 650.000 dollar (een half miljoen euro) kan dit enorme verblijf van jou zijn! Oké, je moet het dan nog wel onderhouden, maar het is nog altijd goedkoper dan een dure villa.

Wade Island

Wade Island is gelegen in New South Wales, wat zich in het zuid-oosten van Australië bevindt, daar waar ook Sydney ligt. De onderstaande video laat zien hoe schitterend het enorme stuk natuur is. Tegenover The Daily Mail laat makelaar Nic Salter-Harding van het bedrijf L.J. Hooker weten waarom we zo snel mogelijk een bod op Wade Island moeten voorbereiden.

“Je krijgt de privacy die je in afgelegen delen van de wereld zou verwachten, met fantastische restaurants en lokale voorzieningen even verderop”, aldus Nic. “Het is een kans die je waarschijnlijk niet vaak tegenkomt en één die je leven compleet kan veranderen.”

Wie dus minimaal een tonnetje of vijf in reserve heeft en maar wat graag zijn dagen op dit Australische eiland wil slijten, moet snel contact met L.J. Hooker opnemen. Wie eerder op zoek is naar een mooi vakantiehuis met een leuk achtergrondverhaal kan het beste terecht bij de villa van Al Capone. Om in het optrekje van de inmiddels overleden gangster te vertoeven zul je echter een iets vollere portemonnee moeten hebben. Dat staat namelijk te koop voor bijna vijftien miljoen dollar.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: