Rob-jetten-arjen-lubach

Arjen Lubach laat met hilarisch kinderboek de status van Rob Jetten zien!

Dat Rob Jetten geen wervelende start als D66-leider heeft gemaakt is een understatement te noemen. Sinds hij het stokje van Alexander Pechtold overnam, is hij het mikpunt van alle spot. Zo zou hij te jong zijn en robotachtige trekjes vertonen. Vrijmibro maakte zelfs de vergelijking tussen hem en Brains van de Thunderbirds. Maar wie anders dan Arjen Lubach kan het beste duidelijk maken wat het ‘probleem’ van Rob Jetten is. Zijn antwoorden zijn namelijk zó ingestudeerd dat elke vorm van spontaniteit ontbreekt.

Arjen Lubach over Rob Jetten

Toch vindt Arjen Lubach dat de leeftijdskwestie overtrokken is. “Dit is gewoon een politicus die iets jonger is dan Piet-Hein Donner, nou en?! Daar kun je toch wel een beetje normaal over doen in plaats van te roepen ‘o, o, o, wat is-ie jong’. Daarom zetten wij alles nog even op een rij, zodat we Rob Jetten het respect geven dat past bij zijn status als fractievoorzitter van een regeringspartij.”

En hoe kun je dat het beste doen? Met een kinderboek natuurlijk! Oneindig veel respect en waardering voor de medewerker van Zondag Met Lubach die dit in elkaar heeft gezet.

Wij twijfelen er niet aan dat Arjen Lubach hiermee wederom een enorme hit te pakken heeft. Het zou ook niet voor het eerst zijn, want hij gaat met zijn show Zondag Met Lubach vaak genoeg viral. We kennen natuurlijk het ‘America First, Netherlands Second’-filmpje, maar daar houdt het niet bij op. Zo was Nederland ook in de weer met Kamergotchi’s, een neppe trailer voor de hitserie Game of Thrones en een video waarbij de Amerikaanse NRA (National Rifle Association) op de hak wordt genomen. Die bereikte zelfs Hollywood-ster Samuel L. Jackson, wat nogmaals laat zien hoe briljant dit programma is!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: