rob-jetten-thunderbirds-brains

Mysterie ontrafeld: Rob Jetten is stiekem Brains van de Thunderbirds!

Politiek verslaggever en commentator Frits Wester gaf de voorzet, Vrijmibro kopt ‘m graag in. Bij alle talkshows op tv stond er één onderwerp centraal: Rob Jetten, de nieuwe leider van D66. Het 31-jarige politieke talent neemt het stokje over van Alexander Pechtold, die na twaalf jaar afscheid neemt van de Haagse politiek. Bij het kaasstengelloze RTL Late Night met Twan Huys maakte Wester echter een opvallende vergelijking. Zo was er een running joke op de RTL-redactie dat Rob Jetten op iemand van de Thunderbirds lijkt. Als echte onderzoeksjournalisten doken we erin en ja hoor: hij kan zo onderdeel zijn van de mega populaire show uit de jaren ’60. Rob Jetten als Brains, wij zien het wel zitten.

Is Rob Jetten Brains van Thunderbirds?

Voor de mensen die niet bekend zijn met de serie Thunderbirds. De Britse poppenserie uit 1965 gaat over de organisatie International Rescue, die rampen bestrijden met geavanceerde apparatuur en machines. De man die verantwoordelijk is voor de Thunderbirdmachines is Brains, die niet alleen geniaal is, maar ook een grote bril heeft en een tikkeltje stottert.

Op het stotteren kunnen we Rob Jetten niet betrappen, maar de welbespraakte en stoïcijnse D66-leider heeft wel het uiterlijk van Brains, zo blijkt uit de foto hieronder.

rob-jetten-thunderbirds-brains

Vergelijking op Twitter

Het is niet voor het eerst dat deze vergelijking wordt gemaakt. Zo merkte Erik de Vlieger begin augustus op dat hij iets weg had van een Thunderbird. Iets wat hij dan ook kenbaar maakt aan de jonge politicus.


Gelukkig was Rob zo sportief om hierop te reageren door te zeggen dat hij de Thunderbirds vroeger ‘best cool’ vond. Kijk, als je zo kunt antwoorden ben je een echte topper!

Er is maar één manier voor Rob om deze gekkigheid in de wind te slaan en dat is door goed te presteren. Zolang hij dit niet doet op een House of Cards-achtige manier heeft hij onze zegen!

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: