friet-wietsaus-dr-pieper

Geniet vanaf nu in Amsterdam van de speciale friet met wietsaus

Ja mensen, nu is dit bakje friet nog kaal, maar binnenkort gaat er toch echt speciale wietsaus overheen! De Amsterdamse frietspeciaalzaak Dr. Pieper komt namelijk met een hele bijzondere manier om erop los te snacken. Denk alleen niet dat je er extreem veel van moet nemen, want je kunt er niet high van worden.

Recept wietsaus

Welke ingrediënten gebruikt Dr. Pieper om tot de nu al beruchte wietsaus te komen? Er zit onder meer eigeel, citroensap, witte wijnazijn, mosterd, honing, hennepzaadolie, CBD-olie, peper en zout in. De smaak wordt omschreven als romig, zoetig en het heeft een lichte wietsmaak.

Het is niet enkel een gimmick, want er zitten ook veel positieve kanten aan. Zo vermindert het pijn en ontstekingen in gewrichten en worden klachten bij epilepsie, slaapproblemen, chronische pijn, ADHD, angst en stress minder. En, zoals we eerder meldden, kun je er niet high door worden. Dit heeft te maken met de CBD- en hennepzaadolie die niet psycho-actief is.

IJs met wiet

Als je denkt dat het bij deze vondst blijft, dan heb je het mis. Er komt namelijk in de toekomst ijs met wiet met Dr. Pieper. Wanneer dat wordt geïntroduceerd is niet bekend, maar we weten wel dat men hard aan deze creatie sleutelt.

Vanaf vandaag kun je patat met speciale wietsaus bij Dr. Pieper bestellen. Je kunt ze vinden aan de Kinkerstraat 142H in Amsterdam West.

En mocht je meer zin hebben in pizza, dan hebben we goed nieuws voor je! In Birmingham kun je namelijk de grootste pizza ter wereld bestellen. Bevat genoeg calorieën voor een week en het heeft een wijdte van 1.20 meter. Zelfs voor jouw honger is dat meer dan voldoende.

Bron: De Restaurantkrant

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: