Achterin-vliegtuig-vip-behandeling

Zit jij achterin het vliegtuig? Grote kans op een vip-behandeling!

Als je in het vliegtuig naar Amerika en Australië zit, betekent dat niet dat je business class moet vliegen om de mooiste privileges te krijgen. Soms zijn er van die kleine momenten dat de stewardess jou nét iets meer gunt dat de rest van de passagiers. In een blog vertelt Annie Kingston, zelf stewardess van beroep, hoe jij meer gelijk wordt dan de rest.

Lees ook: Zes dingen waardoor jij niet meer van vliegen houdt

“We vermijden liever verzoeken van mensen voorin het vliegtuig, omdat anderen dat zien en vaak ook willen”, aldus Kingston. “Dit kan problemen veroorzaken, omdat vliegtuigen vaak onvoldoende wodka, kussens, oordopjes en tandenborstels hebben.”

Wat is dan de oplossing als consument zijnde? Achterin het vliegtuig zitten! Want zoals Kingston zelf zegt: “aan passagiers die (vrijwel) achterin zitten, is het veel makkelijker om ze snel een tweede mini-fles wijn aan te reiken.”

Het klinkt allemaal fantastisch, maar Annie Kingston is niet de enige die hierover bericht. Amanda Pleva kan dit verhaal alleen maar bevestigen. Tegenover The Sun zegt ze op de vraag of dit waar is: “Absoluut! Normaal gesproken hebben we meer contact met de mensen die in de twee laatste rijen zitten, omdat onze service er dan op zit en de druk van de ketel is.”

“Ik vind ook dat degenen die het niet erg vinden om achterin te zitten veel makkelijker in de omgang zijn. Dat is geen toeval.”

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

3 comments

Comments are closed.