cognac-proeven-emirates-vliegtuig

Bij dit vliegtuig krijg je een luxe proeverij met cognac en whisky

Wie ook maar een klein beetje ervaring heeft met vliegen, weet dat het niet altijd een feest is om in zo’n groot toestel plaats te nemen. Je hebt vaak te maken met weinig beenruimte, huilende kinderen, turbulentie en eten wat helemaal nergens naar smaakt.

Voor degenen met een bolle portemonnee is dat een heel ander verhaal. Zij kunnen van alle luxe genieten en bij Emirates doen ze er zelfs een schepje bovenop, want daar bieden ze sinds kort een proeverij aan als het op sterkedrank aankomt. En zo wordt het leven voor de happy few nog een stukje gelukkiger.

Cognac proeven in vliegtuigen

Joost Heymeijer, die bij Emirates de titel ‘Senior Vice President Inflight Catering’ heeft, noemt de proeverij – waar onder andere whisky, cognac en wodka op het menu staat – een grote stap voorwaarts voor de service in de vliegtuigen van de maatschappij uit Dubai. “Wij streven ernaar om de beste culinaire ervaring aan boord te bieden en dat geldt voor onze menu’s, onze wijnen en ook ons assortiment in sterkedranken.” Met masterclasses in het drinken van een goede cognac en prijzen die uiteenlopen van 800 dollar tot 4500 dollar kun je inderdaad zeggen dat het een plus is in de luxe levensstijl van een succesvolle man.

De promo-video is hieronder te zien:

Achterin vliegtuig zitten

Nou weten wij ook wel dat dit niet iets is voor de alledaagse man, maar om toch het beste uit jouw eigen reis te halen, is het belangrijk om vooral achterin het vliegtuig te zitten. Meerdere stewardessen hebben tegenover The Sun aangegeven dat deze mensen minder de aandacht trekken en zo ook sneller een kleine voorkeursbehandeling krijgen. Een kleine tip om mee te nemen naar je volgende vakantie.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: