Zlatan-Ibrahimovic-Manchester-United

Breek: Zlatan blijft bij Manchester United!

Half april leek er een eind te komen aan de carrière van Zlatan Ibrahimovic. Een tackle op zijn knie tijdens het Europa League-duel van Manchester United tegen Anderlecht zorgde voor een zware blessure en een maandenlange revalidatie. Het was dan ook niet voor niets dat er volop gespeculeerd werd over zijn toekomst bij de Mancunians. Daar kan nu allemaal een einde aan worden gemaakt, want door middel van deze tweet liet Ibracadabra weten nog niet klaar te zijn in de Engelse voetbalhoofdstad.

 

En ook Manchester United laat met deze twee tweets weten dat Zlatan nog niet klaar is met presteren op Old Trafford.

LA Galaxy

Toch is het niet vanzelfsprekend dat Zlatan bij Manchester United blijft. In eerste instantie werd zijn contract bij de Engelse club niet verlengd, waardoor de geruchtenmachine op volle toeren draaide. De Zweedse superster werd in verband gebracht met AC Milan, Real Madrid en zelfs een terugkeer naar Ajax was niet uitgesloten. Toch bleef de naam van Los Angeles Galaxy het langst boven zijn hoofd hangen, vanwege deze tweet die zijn kledingmerk A-Z Sportswear de wereld in slingerde. Nu kan aan alle onzekerheid een einde worden gemaakt, want fans van United kunnen nog minimaal één jaar van de kunsten van Zlatan genieten.

Romelu Lukaku

Hoeveel speeltijd Ibrahimovic dit seizoen zal krijgen is echter niet bekend. In vergelijking met vorig jaar zal de strijd om de spitspositie een stuk zwaarder worden. Doordat de Belg Romelu Lukaku voor een monsterlijk bedrag van 80 miljoen euro werd weggekaapt bij Everton, is het allerminst zeker dat Zlatan een basisplaats krijgt. Één ding is in elk geval zeker: supporters in Manchester kunnen door dit nieuws komend seizoen op een hoop extra spektakel rekenen!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: