whisky-coin-whisky-munt

De ‘whisky coin’ is de coolste investering in drank én goud!

Allemaal leuke en aardig, die cryptomunten, maar ons hart gaat pas écht sneller kloppen bij de ‘whisky coin’! Inderdaad, er is een luxe munt waarin een klein beetje whisky verwerkt zit. Op zich niks bijzonders, maar de waarde van de whisky coin rijst de pan uit. Dat heeft met deze redenen te maken.

Whisky Coin

Wie bij jou nog aankomt met bitcoin en andere onbetrouwbare valuta zal snel afdruipen bij het zien van de whisky coin. Deze bestaat namelijk uit bijna 60 gram goud en een speciale whisky in het midden. Het centrum kent namelijk een paar druppels van de oudste whisky ter wereld: de Schotse Old Vatted Glenlivet. Komt uit 1862 en geeft deze munt een mooi verhaal tijdens feesten en partijen. Maar daar blijft het niet bij, want de munt zelf bestaat ook nog eens voor een groot deel uit goud: maar liefst 99,9%!

Het zal je niet verbazen dat de whisky coin een flink prijskaartje heeft. Om er één aan te schaffen moet je namelijk 7.900 euro betalen! Een hap in de portemonnee van vrijwel elke Nederlander. Het is daarnaast afwachten of dit een goede investering is, of dat dit slechts een grapje voor de nouveau riches is.

whisky-munt-whisky-coin

Munten met drank

De whiskycoin is te koop bij de site lux-coins.com. Dat is echter niet de enige munt met sterkedrank die je er kunt kopen. Er zijn namelijk ook varianten met rum en cognac te koop. Mocht je dus geen liefhebber van whisky zijn, dan zijn er gelukkig nog andere opties.

Er zullen veel mensen zijn die nu denken dat whisky enkel bedoeld is om te drinken, maar dat is niet helemaal waar. Hoewel de sterkedrank vooral gedronken moet worden, blijkt het ook een uitstekende investering op lange termijn te zijn. Zo werd onlangs de duurste fles whisky geveild voor meer dan één miljoen dollar geveild!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: