watermeloen-vodka-makkelijk-maken

Watermeloen met wodka maken was met deze truc nog nooit zo makkelijk!

Tieners en begin twintigers kennen de struggels van de (drank)vakanties in de zomer. Je boekt naar een cultureel historisch oord als Chersonissos, Albufeira of Renesse, gaat achter de meisjes aan en drinkt je een flink aantal slagen in de rondte. Zelf alcoholische drankjes maken is daar een populaire bezigheid, maar lang niet altijd makkelijk.

De cocktail die het meest in trek is? Watermeloen met wodka (of vodka, net wat je wilt). Omdat het vaak een pain in the ass is om goed te bereiden, geeft Vrijmibro jou de ultieme hack om deze cocktailknaller onder de knie te krijgen.

Watermeloen met wodka

Laten we eerst kijken hoe het nu wordt gemaakt. Vaak worden er nu gaatjes in verschillende punten van een watermeloen gemaakt, waarna er wodka wordt geïnjecteerd en je vervolgens lang moet wachten. Daarna is het een kwestie van het fruitstuk in parten snijden en de watermeloen (inmiddels doordrenkt van de alcohol) opeten.

Het kan echter zo vreselijk veel makkelijker, sneller en leuker! Daarom is hier de ultrasnelle gids om zelf eenvoudig watermeloen met wodka te maken.

Wat heb je nodig?

  • een watermeloen
  • een mes
  • een staafmixer
  • wodka
  • een kan
  • je vrienden

Wat moet je doen?

Snij de bovenkant van de watermeloen open, zet de staafmixer erin en mixen maar! Schenk daarna de pulp in een kan, doe er wodka bij een wacht vervolgens een tijdje. Super simpel en veel handiger dan al het gepruts met het knoeien van sterkedrank.

Overigens maakt het niet uit of je voor een watermeloen met of zonder pitten kiest. Door de mixer worden de pitten fijn gemaald, waardoor je er geen last van hebt.

Lees ook: de enige juiste manier om Guinness te drinken

Een filmpje, wat laatst opnieuw viral is gegaan, toont hoe onwaarschijnlijk simpel het is. In een mum van tijd heb jij de perfecte cocktail om op feestjes en vakanties te serveren!

Zomervakantie boeken

Ben je er nog altijd niet uit waar je deze zomer naartoe gaat, dan is het tijd om de Europese drankresorts achterwege te laten en te kiezen voor iets origineels. Misschien is Honduras wel jouw nieuwe favoriete bestemming! Mocht het nu nog als een belachelijk idee klinken, dan moet je deze foto’s maar eens bekijken. Word je zo over de streep getrokken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: