Tiener-aannemen-social-media

Tiener laat zien waarom elk bedrijf hem voor social media moet hebben

Maak kennis met Eddie. Een vijftienjarige jongen die voor een dagje is ingezet om de social media van Southern Rail UK onder zijn hoede te nemen. Als een soort stage (wat vrij vroeg is voor een vijftienjarige) leert hij wat het is om bij een bedrijf te werken. En om hem op een leuke wijze aan het leven van een volwassene te laten proeven, mocht Eddie de Twitter van het spoorwegbedrijf behandelen. En dat hebben ze geweten. Ze werden door een onschuldige tweet (hieronder te zien) overspoeld met vragen.

Zoals je kunt verwachten komt er een spervuur aan opmerkelijke vragen, maar Eddie zou Eddie niet zijn als hij overal een gepast antwoord op heeft. Kijk maar eens naar de volgende woordenwisselingen.

Oké, zijn oorspronkelijke tweet had specifieker gekunt om deze golf aan hysterie te voorkomen, maar je kunt er niet omheen dat deze jongen weet hoe het internet werkt. Iets wat twitterend Engeland ook ontdekte. Als hij later geen baan bij Google krijgt…

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: