Deze vijf games mag je absoluut niet missen in 2019!

2019 belooft weer een mooi jaar te worden voor menig liefhebber van games. Naast de gebruikelijke jaarlijkse releases van games als FIFA, Football manager en Call of Duty, komen er dit jaar weer echte pareltjes uit die je niet mag missen!

Metro: Exodus

Nog maar een klein maandje en dan komt het volgende deel in de Metro-reeks alweer uit. Net als in de voorgaande delen – Metro:2033 en Metro: Last Light – verken je post-apocalyptisch Rusland als Artyom. Mutanten, andere groeperingen, straling; de wereld van Metro gaat niet over rozen. Toch zal jij je weg hierin moeten vinden en dat gaat niet zonder slag of stoot.

Anthem

Ben je niet zo van singleplayer-only games? Dan is Anthem iets voor jou. De nieuwe game van EA en Bioware plaatst je in een constant veranderende wereld waarin je vecht tegen monsters. Samen met drie vrienden kun je de open wereld intrekken om te verkennen en missies te doen.

Cyberpunk 2077

De game waarvan iedereen hoopt dat het dit jaar nog uitkomt. CD Projekt Red, bekend van de Witcher-reeks, heeft weer een nieuw meesterwerk klaarstaan. De game speelt zich af in een toekomstwereld waarin je leven wordt beheerst door grote multinationals en de criminele onderwereld. Aangezien de makers bekend staan om hun meeslepende verhalen met veel keuzevrijheid, mag je dat ook deze keer zeker verwachten.

Halo: Infinite

Een van de beste competitive shooters aller tijden maakt dit jaar zijn terugkeer. Wederom lijk je in de huid te kruipen van Master Chief voor de singleplayer ervaring, maar waar het natuurlijk vooral om draait is de multiplayer ervaring. Iets wat bij Halo altijd perfect in elkaar zit. Vooral liefhebbers van Halo 2 en Halo 3 begrijpen precies wat we bedoelen. Laten we hopen dat de game alle hype waarmaakt.

The Last of Us: part 2

Ons medeleven met iedereen die geen Playstation heeft om dit te kunnen spelen. Het eerste deel bracht menig speler al in beroering en het tweede deel lijkt niet veel anders te doen. Ellie is in ieder geval terug en dat is al genoeg reden om deze game op je verlanglijstje te zetten. Wie wil niet weten hoe het met haar afloopt?

Natuurlijk zijn dit niet alle games die uitkomen dit jaar, maar wel een paar van de vetste! Helaas zijn deze games niet geschikt om een drankspel mee te spelen, maar daar bieden we gelukkig alternatieven voor aan. Mis jij nog een game op dit lijstje waar je echt naar uitkijkt? Laat het ons weten op Facebook!

Geschreven door: Roland Janssen

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: