tenet-trailer-bioscoop

🎥 De eerste échte Tenet-trailer is hier en op deze datum draait-ie in de bioscoop

Een paar maanden geleden kregen we al een kleine teaser, maar nu staat de eerste officiële trailer van Tenet online! Het nieuwste pareltje van regisseur Christopher Nolan laat zien dat je deze film meer dan eens moet zien om compleet te begrijpen.

De cast kent een aantal bekende en onbekende namen. Zoals in elke Nolan-film heeft Michael Caine weer een rol te pakken en ook Robert Pattinson (The Lighthouse, Twilight-reeks) heeft een grote rol in deze film.

Iets minder bekend is de hoofdrolspeler, John David Washington. Hij had al eerder de hoofdrol in BlacKkKlansman, maar de zoon van Denzel zal nu écht zijn internationale doorbraak hebben!

Trailer Tenet

Wanneer is Tenet in de bioscoop?

Geloof het of niet, maar Tenet is één van de hele weinige films die de release datum niet heeft verzet. De film stond gepland voor 17 juli 2020 en dat blijft zo. Wil je weten wanneer de andere zomerse blockbusters te zien zijn? Klik dan hier voor een compleet overzicht.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: