christopher-nolan-nieuwe-film

Christopher Nolan komt met een nieuwe film en geeft één kleine hint

Regisseurs hebben er een handje van om zo min mogelijk over hun aankomende films te vertellen, maar Christopher Nolan maakt het wel erg bont! Volgens de Hollywood Reporter is de Brit druk bezig om half 2020 zijn nieuwste meesterwerk aan het publiek te presenteren, maar we weten er nog helemaal niks van! Er is tot nu toe slechts één hint, waardoor we desondanks veel kunnen speculeren.

Nieuwe film Christopher Nolan

Er is dus één klein ding dat we tot nu toe weten over de nieuwe film van Christopher Nolan. Als we de geruchten moeten geloven, gaat het hier om een event film. Het is echter de vraag wat dit precies betekent, maar er zijn twee logische verklaringen.

Allereerst kun je hiermee zeggen dat het wederom om een blockbuster gaat. Nolan schijnt immers ook al verschillende beroemde namen gestrikt te hebben. Wie dat zijn is niet bekend, maar in zijn films keren vaak de namen van Michael Caine en Christian Bale terug. Kans is dus aanwezig dat deze mensen opnieuw met elkaar samenwerken.

Een andere verklaring is dat event film op een interactieve film hint. Het lijkt wat vergezocht, maar het zou niet voor het eerst zijn. Tijdens de afgelopen kerstdagen brak Netflix met de hitserie Black Mirror hiermee de ban. De aflevering Bandersnatch gaf de kijker de keuze om het verhaal verschillende kanten op te sturen. Het leidde dan ook tot een groot aantal (geheime) eindes.

Eerdere films Nolan

Mocht je bij jezelf denken: “Christopher Nolan? Nooit van gehoord!”, dan praten we je snel bij. De 48-jarige regisseur maakt al bijna twintig jaar films voor het grote publiek en viert er keer op keer grote successen mee. Sinds hij in 2000 het non-lineaire Memento maakte, heeft hij enkel grote kaskrakers gemaakt. Hij zorgde namelijk achtereenvolgens voor de volgende grote titels:

  • Batman Begins
  • The Prestige
  • The Dark Knight
  • Inception
  • The Dark Knight Rises
  • Interstellar
  • Dunkirk

 

Er is dus nog niks bekend over event film (zoals we het nu noemen), maar als alles volgens planning verloopt, is de wereldwijde releasedatum 17 juli 2020.

Bron beeld: IMDb

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: