brit-sambuca-vakantie-griekenland

VIDEO: Britse toerist adt 30 shotjes sambuca in één minuut!

Daag nooit een Brit uit om binnen een minuut zoveel mogelijk drank naar binnen te werken. Dat is alsof je aan Lionel Messi vraagt een doelpunt te maken en aan Superman vraagt om de wereld te redden. Chris McAdam is de belichaming van het stereotype Brit. Tijdens zijn vakantie in Griekenland slaagde hij er namelijk in om binnen zestig seconden dertig shotjes sambuca naar binnen te werken! Voordat we tekst en uitleg geven, laten we jou eerst de beelden van dit spektakel zien.

Shotjes sambuca Griekenland

Tegenover The Sun verklaart Chris waarom hij deze krankzinnige challenge aanging. “De barvrouw zei: ‘Als je dertig sambuca’s in negentig seconden kunt adten, hoef je de rekening niet te betalen’, wat 25 euro was. Ik voelde me daarna prima – ik heb me na avondjes stappen in Engeland thuis slechter gevoeld.”

Lees ook: zo maak je makkelijk watermeloen met wodka!

Hoewel je in eerste instantie zou denken dat Chris nu al een ware legende is, zijn er ook veel kritische reacties op het filmpje. Zo zijn er een hoop mensen die wijzen op het enorme risico wat hij nam, door de onwaarschijnlijke hoeveelheid alcohol die hij in korte tijd naar binnen werkte.

Chris McAdam is echter niet de enige Brit die een groot liefhebber is van alcohol (verrassing). Eind 2017 testten drie Britten of je in een uur tijd in drie verschillende landen een biertje kunt drinken. En dan hebben we het niet over het drielandenpunt, maar over Peru, Brazilië en Colombia. Hoe het drietal dat voor elkaar kreeg, zie je hier.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: