streetlab-stopt-njits

‘Streetlab’ stopt, bekendheid staat experimenten in de weg

Jasper Demollin, Stijn van Vliet, Daan Boom en Tim Senders – beter bekend als de jongens van Streetlab, zullen tijdelijk met hun programma stoppen. De Utrechtse vrienden trekken voorlopig de stekker uit hun show, omdat ze tijdens het uitvoeren van sociale experimenten te vaak herkend worden.

Lees ook: deze series hadden iets te veel seizoenen

In een interview met de VIVA laten de mannen, die in 2015 genomineerd waren voor een Televizier-award, weten hoe de vork in de steel zit. “Mensen op straat wisten al wie we waren voordat we ze aanspraken”, aldus Jasper. “Daarom zijn we met Streetlab ook naar het buitenland gegaan.” Het tijdelijk uit elkaar gaan van het viertal betekent echter niet een definitief einde van Streetlab. “Nee, dat klinkt zo heftig! We zijn nog steeds vrienden en willen graag samen dingen maken, dat gaat in de toekomst ook zeker weer gebeuren. In welke vorm, dat weten we alleen nog niet, misschien film en theater.”

Njits, botox en Cannes

Het betekent dat we het na een aantal zeer succesvolle seizoenen een tijdje zonder de bizarre experimenten moeten doen. Nou zijn wij niet het type om nu de hele dag verslagen in bed te liggen, maar wat hadden we graag nieuwe, spraakmakende televisie willen zien! Wie namelijk Streetlab zegt, denkt automatisch aan de onvolprezen voetballegende Njits, de botox en het opspuiten van de lippen wat ze ondergingen en het moment dat Daan zomaar op het podium van het filmfestival in Cannes stond.

Tekst gaat onder de video’s verder

https://www.youtube.com/watch?v=6eXpz2ZsAuk

Wie over een geheugen als een olifant beschikt, weet dat de mannen van Streetlab niet alleen sociale experimenten deden, maar ook korte tijd als boyband door het leven gingen. Hoewel het leven van ‘Side 2 Side’ niet erg lang was, was de hit met René Froger (Forget My Name) wel een doorslaand succes! Dat is hier te bekijken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: