journey-uncharted-ps4-gratis

Sony biedt deze twee games gratis aan voor de PlayStation 4

Goed nieuws voor alle gamers die zich kapot vervelen. PlayStation biedt voor de PS4 twee spellen volledig gratis aan! Met als motto Play At Home willen ze dat je nog altijd zoveel mogelijk thuis blijft.

Om welke spellen gaat het? Je krijgt van Sony zowel ‘Journey’ als de complete ‘Uncharted: The Nathan Drake’ collectie. Die laatste titel bestaat weer uit drie verschillende games (‘Uncharted: Drake’s Fortune’, ‘Uncharted 2: Among Thieves’ en ‘Uncharted 3: Drake’s Deception’). Eigenlijk heb je dus 4 gratis games voor de PS4!

Lees ook: Van deze 6 classics willen we heel graag een remake!

Maar Sony blijft gul geven, want het bedrijf achter de populaire console maakt een bedrag van 10 miljoen euro vrij voor onafhankelijke makers van games. Allemaal om hen een steuntje in de rug te geven.

Wanneer gratis downloaden?

Dat is een belangrijke, want ze zijn niet eeuwig voor nop verkrijgbaar. ‘Journey’ en de drie ‘Uncharted’ spellen zijn van 15 april tot en met 5 mei gratis te downloaden. Let op: Sony heeft de snelheid van het downloaden van games teruggebracht. Het kan dus zijn dat alles iets langer duurt dan gepland.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: