slimste-mens-pubquiz

De Slimste Mens organiseert een nieuwe pubquiz en zo doe je mee

Het is tijd voor ronde twee! Het populaire tv-programma De Slimste Mens waagt een nieuwe poging om een online pubquiz te organiseren. Philip Freriks en Maarten van Rossem willen dat jij voor de herkansing gaat en zo écht de slimste van Nederland wordt.

Iets meer dan een maand geleden probeerde het duo ook een online pubquiz te doen, maar dat werd slachtoffer van het eigen succes. Doordat veel te veel mensen meededen, kende Google Docs veel problemen met het antwoordformulier.

Nu beloven de makers beterschap en willen ze op Hemelvaartsdag een nieuwe quiz doen. Lees hier alles wat je moet weten.

Wanneer is De Slimste Mens pubquiz?

Donderdag 21 mei, op Hemelvaartsdag dus! Om 20:00 uur ’s avonds zit jij er met jouw groep weer klaar voor. Net als de vorige keer is dat op de facebookpagina van De Slimste Mens. Probeer er iets van tevoren klaar voor te zitten. Op die manier kun je testen of de verbinding met je online maten goed is.

Inschrijven

Via deze link kun je meedoen aan de pubquiz. Net zoals de vorige keer vul je de naam van het team en die van de captain in. Verder willen Philip en Maarten weten met hoeveel mensen jullie spelen.

Regels

Per vraag verdien je één punt. Dit is anders dan op televisie, waar je secondes verdient voor de grote finale.

Zoek de antwoorden online NIET op! Het moet wel leuk blijven.

Is er een gedeelde eerste plek, dan wint degene die de antwoorden het snelst opstuurt. De winnaar van de online pubquiz wordt op 22 mei bekend gemaakt. Een dag na de quiz dus.

De antwoorden worden na afloop uitgebreid online besproken. Betekent dit dat je de antwoorden niet op hoeft te sturen? Dat niet, maar je weet wel sneller het antwoord en vooral het hoe en waarom.

Verder vul de je antwoorden dit keer niet via Google Docs in. In plaats daarvan kun je het Excel-formulier via deze link downloaden. Doe dit van tevoren, zodat je na afloop alles direct naar deslimstemens@kro-ncrv.nl kunt mailen.

De winnaar krijgt een mok en een t-shirt van De Slimste Mens.

Bron beeld: YouTube

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: