GTST-babes-Inge-Schrama-sexy

De meest sexy GTST-babes: Inge Schrama

De tijd van onbezorgdheid is voorbij, want binnenkort moet je weer verplicht met je vriendin meekijken naar Goede Tijden, Slechte Tijden, dé soap van Nederland. Alle avonturen in Meerdijk, het zal je een grote zorg zijn. Maar waar de serie niet om verlegen zit, is een arsenaal aan knappe actrices.

Door de jaren heen zijn er heel wat vrouwen in Meerdijk geweest die vast jouw aandacht trokken. Om je warm te maken voor alweer een nieuw seizoen GTST, is het tijd om af te tellen met de meest sexy GTST-babes! Deze keer met Inge Schrama.

Inge Schrama = Sjors Langeveld

Ze was nog maar achttien jaar toen Inge Schrama als Sjors Langeveld het GTST-toneel betrad. In 2003 zorgde ze ervoor dat na het vertrek van Katja Schuurman (die we hier al uitlichtte) alle jongens een nieuwe GTST-liefde hadden. Veertien jaar lang kunnen we al genieten van de blonde girl next door, die de hoofden van alle mannen op hol brengt. Met haar veertien jaar trouwe dienst is ze trouwens alweer één van de langst zittende personages en we kunnen geen genoeg van haar krijgen.

Hoewel Inge Schrama in de rol van Sjors een braaf karakter speelt, wil ook zij wel eens zichzelf van een andere kant laten zien. En dan laat ze zich ook van haar meest sexy kant zien. Wie het niet gelooft kan er het beste goed voor zitten om de filmpjes hieronder in alle rust te bekijken.

Stopt tijdelijk

Helaas zullen we het de komende tijd zonder de sexy blondine moeten doen. Begin juni maakt Inge bekend dat ze er volledig doorheen zat en tijd nodig heeft voor haarzelf (bericht in de post hieronder te zien). Haar rol wordt tijdelijk overgenomen door Melissa Drost. Tot die tijd is het terugkijken op al het moois dat ze ons heeft gebracht en vooruitblikken op wat nog kan komen.

Meer GTST-babes bekijken? Dat doe je hier!

Bron foto: Castfoto GTST


Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: