belspel-presentatrices-sbs

Hoe is het nu met de belspel presentatrices van SBS?

“Ik heb nog nooit zo-veel geld mogen weggeven! Het enige wat JIJ hoeft te doen is die telefoon te pakken en mij vertellen welk woord achter ‘koe’ kan. Dan maak jij kans op maar liefst 25.000 euro!” Iedereen die weleens een middagje op de bank heeft gehangen of ziek was, heeft uit verveling naar de belspellen van SBS6 gekeken. Van 2005 tot en met 2007 wat het festijn onder de naam SBS Games te zien. Maar heb jij je ook weleens afgevraagd wat er van die belspel presentatrices van SBS6 terecht is gekomen? Vrijmibro heeft het onder elkaar gezet en praat jullie volledig bij over de belspel presentatrices van dit iconsiche stukje televisie.

Gigi Ravelli

gigi-ravelli-belspel-presentatrice

Twee jaar stond Gigi Ravelli met koffertjes in haar handen prijzen weg te geven, maar in april 2007 brak ze landelijk door. Met haar rol als Lorena Gonzalez in GTST heeft ze acht jaar lang furore gemaakt en stond ze bekend als één van de meest sexy GTST-babes. Ze speelde ook nog in een aantal films, maar in 2013 kwam daar een eind aan. Niet omdat ze niet goed genoeg was, maar doordat ze tegen de steenrijke Roger Hodenius aanliep. Ze trouwden in 2016 en sindsdien leeft ze vooral buiten de spotlights.

Arlette Adriani

arlette-adriani-belspel

Van 2003 tot en met 2007 was ze één van de vaste belspel presentatrices van RTL en SBS. Daarna bouwde ze vrolijk verder aan haar carrière als model/presentatrice, want ze heeft onder meer werk voor Astro TVDe Wekelijkse Lottotrekking en meerdere teleshopprogramma’s gedaan. Daarnaast heeft Arlette kleine gastrollen gehad in series als Westenwind, Goudkust, Goede Tijden, Slechte Tijden en Oppassen!!!.

Celine Huijsmans

belspel-presentatrices-sbs

Ook Celine Huijsmans heeft als belspel presentatrice gewerkt, zij het voor korte tijd. In 2005 studeerde ze Media en Journalistiek, waarna ze al snel aan de slag kon als verslaggever. Iets wat ze met verve deed bij omroepen als WNL, NOS, RTL en het ANP. Sinds 2012 presenteert ze Shownieuws bij SBS, waar ze al meer dan zes jaar één van de vaste gezichten is. Daarnaast is ze nieuwslezeres bij onder andere Radio 538.

Judith Peereboom

judith-peereboom-belspel-presentatrice

Judith Peereboom heeft kort meegedaan aan de belspelgekte, maar ze is van veel meer dingen bekend. Zo deed ze onder meer mee aan Big Brother en had ze – net zoals Arlette Adriani – gastrollen in GTST en Oppassen!!!. Daarna werd het voor de 43-jarige Peereboom een stuk zwaarder. Ze kreeg een kind, maar de relatie met de vader liep stuk. Hierna belandde ze in 2015 “in de mist” zoals ze zelf zegt, waarna ze op zoek ging naar hulp. Daarover kun je hier meer lezen.

Natasha van den Brand-Horninge

Een paar jaar heeft Natasha aan de mensen thuis gevraagd naar welk woord ze op zoek was. Daarna vond ze het welletjes geweest en heeft ze tot 2010 meerdere programma’s bij RTL gepresenteerd. Zo was ze onder meer het gezicht van House Vision, Lords of Poker en Health Angels. Na 2010 is ze niet meer op tv geweest en is ze van de radar verdwenen.

Wytske Kenemans

wytske-kenemans-belspel-presentatrice

Eerst was ze nog stewardess, fotomodel en zangeres, maar ook Wytske Kenemans heeft een waslijst aan belspellen gepresenteerd. Daarna heeft ze niet bepaald stilgezeten, want ze was vervolgens het gezicht van Chefs In Actie, Nederlanders In Ontwikkeling en Wipe-Out. Ze organiseerde ook nog enkele dance-feesten en tot op de dag van vandaag is ze één van de vaste presentatrices van Fresh FM.

Mirjam van Mourik

Mirjam-van-mourik-belspel

Heeft haar loopbaan als presentatrice van belspelltjes te danken aan Wytske Kenemans, door wie zij uitgenodigd werd. Het is dan ook zo’n beetje het enige wat ze aan tv-werk gedaan heeft. Een paar jaar belspelletjes en daarna – zoals vele anderen – Astro TV. Iets wat ze nu nog steeds doet.

Het is waarschijnlijk al opgevallen, maar het zijn stuk voor stuk prachtige vrouwen. Toch horen ze nét niet tot de mooiste vrouwen ter wereld, want daar is op basis van wetenschap een winnaar uit voortgekomen. Haar naam? Kelly Brook. Bij het zien van deze foto’s vraag jij je niet meer af waarom dit het geval is.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: