Lekkerste-celebs-2017

Dit zijn (volgens mannen) de knapste celebs van 2017!

Geef maar toe, we hebben allemaal in ons hoofd een lijstje van celebs met wie we graag een beschuitje willen eten. Bij sommige stellen zijn er zelfs ‘escapes’, waarbij slippertje worden vergeven als het om iemands grootste celebrity crush gaat. Voor jezelf heb je ongetwijfeld een paar namen in je hoofd, maar hoe zit het bij de rest? Om daar achter te komen heeft SleepCupid aan 6.000 mensen de prangende vraag gesteld: ‘welke celeb zou je doen?’

Kim Kardashian en Margot Robbie

Over de meest begeerde vrouwen in Amerika zal de lijst uit weinig verrassingen. Kim Kardashian is in dit geval lijstaanvoerdster, gevolgd door Scarlett Johansson, Mila Kunis, Ariana Grande en Beyoncé. Hoe ze er ook alweer uitzien? Dat weten we heel goed, maar we zullen je alsnog verblijden met wat beeldmateriaal.

Kim Kardashian

Scarlett Johansson

*Dit is een fanaccount

Mila Kunis

*Dit is een fanaccount

Ariana Grande

Beyoncé

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Ook buiten de States is er onderzoek naar deze belangrijke kwestie gedaan. Zo bleek in Engeland dat Emma Watson de favoriet van veel mannen is, terwijl in Australië Margot Robbie op eenzame hoogte staat. Omdat we jullie niet tekort willen doen, hebben we ook daar wat moois bij elkaar gezocht!

Emma Watson

Margot Robbie

https://www.youtube.com/watch?v=anSPG0TPf84

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

3 comments

Comments are closed.