Politie-Tess-Amsterdam

‘Politievlogger Tess’ is de mooiste agente van Amsterdam

De politie is je beste vriend, maar veel mannen zouden het niet erg vinden als Tess iets meer was dan dat. In Amsterdam (de Bijlmer om precies te zijn) patrouilleert zij dagelijks met haar collega’s door de straten van onze hoofdstad en dat is niet onopgemerkt gebleven. Op internet is politieagente Tess een regelrechte hit. Verrassend is het niet, want de brunette steelt de show met haar looks, rechtlijnigheid en passie voor de wet. En het leukste van alles: ze legt het allemaal vast op haar vlogs!

Politievlogger Tess

Onder de naam ‘Politievlogger Tess’ legt ze eens in de zoveel tijd vast wat er in het Amsterdamse allemaal gebeurt. En dat doet Tess niet zonder succes. In korte tijd weet ze duizenden mensen aan zich te binden. Al bijna 6.000 mensen zijn op haar kanaal geabonneerd. En de views schieten helemaal door het dak, want de vlogs worden soms 50.000 keer bekeken. Benieuwd naar één van de vlogs van politieagente Tess? Die is hieronder te zien!

https://www.youtube.com/watch?v=RdIAGam_EaA

Knapste agente Nederland

Voormalig politieagente Nochtli Peralta Alvarez mag dan wel door mannenblad FHM verkozen zijn tot mooiste vrouw van 2017, Tess doet zeker niet onder voor haar. Haar Instagram-account staat vol met de leukste foto’s van misschien wel de knapste agente van Nederland. Ze is nog niet zo groot als Instagram-koningin Sara Underwood, maar dat is slechts een kwestie van tijd.

Agente-Tess-Amsterdam
Politievlogger-Tess
Politieagente-Tess
Tess-Politie-Agente
Tess-Politie-Amsterdam
Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: