bill-burr-monday-morning-podcast

Pod-entie episode 2: ‘Bill’s Monday Morning Podcast’

Het is weer tijd voor een nieuwe Pod-entie, de rubriek waarbij Vrijmibro de deur openzet voor een wereld die in rap tempo aan het groeien is: die van de podcasts. Links en rechts schieten de audiouitzendingen over de meest uiteenlopende onderwerpen als paddestoelen uit de grond. Of het nou over sport, films, seks, humor of de actualiteiten gaat: er is altijd wel iemand die jou op dit vlak informeert of entertaint.

Om jou in deze wildgroei van podcasts de weg te wijzen, selecteert Vrijmibro één keer per week een speciale waar jij jezelf in kunt verliezen. In onze eerste aflevering doken we in de wereld van films met Beyond The Screenplay, maar ditmaal houden we het lekker luchtig. Het is namelijk aan Bill Burr om de maandag met een lach te beginnen, dankzij zijn Bill’s Monday Morning Podcast.

‘Bill’s Monday Morning Podcast’

Als er wel één komiek is die zich niets aantrekt van sociale normen en social justice warriors, dan is het Bill Burr wel. De roodharige man uit Boston zorgt al twintig jaar voor de meest aanstekelijke en hilarische sketches. Als een ‘boze, witte man’ praat hij aan één stuk door over alledaagse dingen die hem een doorn in het oog zijn. Van het opvoeden van kinderen tot het land Canada, je kunt het zo gek niet verzinnen.

Aangezien hij met zijn rants de mensen in de zalen al tig jaar vermaakt, is het dus een kleine stap om dit te vertalen naar een podcast. En zo is Bill Burr al bijna drie jaar bezig met Bill’s Monday Morning Podcast. Hier praat hij moeiteloos een uur lang vol met als doel om jou met een lach aan je werkweek te laten beginnen. Iets wat hem keer op keer lukt.

Waar kun je luisteren?

Waar kun je naar Bill’s Monday Morning Podcast luisteren? Er zijn een aantal manieren om aan jouw trekken te komen. iTunesSoundCloud en zijn YouTube-kanaal zijn de makkelijkste wegen. Daarnaast is Spotify ook een manier om hem te volgen. Kies je hiervoor, dan krijg je er zelfs gratis zijn Thursday Afternoon Monday Morning Podcast bij. Een hele mond vol, maar wel de moeite waard om naar te luisteren!

Wil je eerst checken of Bill Burr jouw smaak is? Geen probleem! Hieronder vind je een korte video waar hij in de talkshow van Conan O’Brien losgaat over het doping-interview van Oprah Winfrey met Lance Armstrong in 2013.

Benieuwd welke podcasts de komende weken aan bod komen? Check dan elke maandag de website van Vrijmibro om jouw podcast-horizon te verbreden. Heb je zelf suggesties? Mail ze dan snel naar dit adres.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: