podcast-beyond-the-screenplay

Pod-entie episode 1: ‘Beyond The Screenplay’

Welkom bij Pod-entie, de nieuwste rubriek van Vrijmibro! Hier zetten wij de deur open voor een wereld die in rap tempo aan het groeien is: die van de podcasts. Links en rechts schieten de audiouitzendingen over de meest uiteenlopende onderwerpen als paddestoelen uit de grond. Of het nou over sport, films, seks, humor of de actualiteiten gaat: er is altijd wel iemand die jou op dit vlak informeert of entertaint.

Om jou in deze wildgroei van podcasts de weg te wijzen, selecteert Vrijmibro één keer per week een speciale waar jij jezelf in kunt verliezen. Voor de eerste aflevering analyseren we Beyond The Screenplay. Een podcast die jouw passie voor films een compleet nieuwe impuls geeft.

Podcast ‘Beyond The Screenplay’

Beyond The Screenplay is een podcast die afstamt van het YouTube-kanaal Lessons From The Screenplay. Op het videoplatform analyseert Michael Tucker de meest uiteenlopende films op basis van het script. Titels als No Country For Old Men, Ex Machina, Inside Out en A Quiet Place worden in een tijdsbestek van tien minuten of meer op overzichtelijke wijze besproken. En gegarandeerd dat het na afloop jouw favoriete films zijn, ook als je ze nog niet hebt gezien.

Nu Michael na twee jaar bijna een miljoen abonnees heeft is het voor hem tijd om zijn horizon te verbreden. Daarom lanceerde hij sinds 7 februari 2019 de start van zijn podcast Beyond The Screenplay. Hier gaat hij met zijn productieteam en speciale gasten verder in op de films die hij op YouTube analyseert. Andere YouTubers die zich specialiseren op films of de makers van de films zelf: you name it, he has them!

De podcast Beyond The Screenplay heeft op dit moment drie afleveringen online staan die ieder ongeveer een uur duren. Hierin gaat hij dieper in op de films Shaun Of The Dead, The Devil Wears Prada en Searching. Het is onder meer te beluisteren op Spotify en iTunes. Hieronder vind je de eerste afleveringen, zodat jij direct aan je trekken komt.

Benieuwd welke podcasts de komende weken aan bod komen? Check dan elke maandag de website van Vrijmibro om jouw podcast-horizon te verbreden. Heb je zelf suggesties? Mail ze dan snel naar dit adres.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: