couchmaster-gamen-bank-pc

Door de Couchmaster kun je eindelijk op de bank pc-games spelen!

Het is voor pc-gamers een ware hel om comfortabel hun favoriete spellen te spelen. De een speelt met een sofa zo dicht mogelijk bij het scherm, de ander koopt een speciale gamestoel, die ervoor zorgt dat je prettig zit en gamet tegelijk. Maar toch wil je het liefst lekker op de bank gamen met pizza en een biertje bij de hand. Om dat probleem aan te pakken, is er de ideale oplossing: de Couchmaster.

Gamen op de bank

Voor spelers met een game console is het geen enkel probleem om relaxed op de bank FIFA, GTA of Call of Duty te spelen. Door draadloze controllers kun je met een PlayStation, Xbox of Nintendo Switch op de bank zitten en naar je tv-scherm kijken. Maar voor pc-gamers is dit veel lastiger. Die moeten namelijk met een toetsenbord op schoot zitten. Iets wat vrij ongemakkelijk is, omdat dit nooit stabiel op je benen ligt. En dan hebben we het nog niet eens over de muis gehad! Het wordt dus tijd om pc-gamers weer volwaardig in de woonkamer mee te laten doen.

Couchmaster

De oplossing voor dit probleem is de Couchmaster. Dat is een tafeltje waarop je toetsenbord, muis en gamepad past. Ideaal om eindelijk beneden te zitten, je computer op je tv aan te sluiten en de hele avond met vrienden je gang te gaan. Het enige probleem is hier de prijs. Op Amazon moet je – mits je geen korting krijgt – 149 dollar betalen. Een flink bedrag voor iedereen die enkel wat meer comfort wil.

Mocht je toch bereid zijn op dit op tafel te leggen, dan kun je vanaf nu ook op de pc met vrienden drankspellen combineren met video games. Door Mario Kart, Rocket League of GTA te spelen én een biertje te drinken, heb je de avond van je leven.

gamen-pc-bank-couchmaster

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: