playstation-fifa-les-krijgen

Je kunt voor €16 per uur officieel les krijgen in FIFA!

Het valt niet mee om met elk potje FIFA een pak op de broek te krijgen. Je kunt honderd keer zeggen dat het aan de controller, de scheids of aan de tegenstander ligt (want jij kiest altijd Barcelona!), maar na een tijdje houden de excuses op. Herken jij jezelf volledig in dit beeld, dan is er goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat je niet goed bent in FIFA. Het goede nieuws daarentegen is dat je er nu iets aan kunt doen! Een professionele speler neemt namelijk matige spelers onder zijn hoede om echte winnaars van ze te maken. Tegen betaling, dat wel.

Les krijgen in FIFA

Een gamer met de naam ‘REAPERZz’ zorgt er hoogst persoonlijk voor dat jij nooit met een jantje krijgt. In de onderstaande tweet laat de jonge knul weten dat hij je één op één les geeft en de smaak van het winnen laat proeven.

Ook de console maakt voor Liam (zoals hij echt heet) niks uit. Of je nu op de Xbox of op de PlayStation speelt, hij beheerst het allemaal. Via XBox, PSN Chat of Discord zal hij je de kneepjes van het FIFA-vak leren.

De console is voor Liam geen probleem, maar daar staat wel een hoge prijs tegenover! Je moet namelijk 16 euro per uur neerleggen om een lesje FIFA te krijgen! Je zult dus diepe zakken moeten hebben om stapje voor stapje beter te worden.

Professioneel FIFA spelen

Het kan ook lucratief zijn om jezelf op te werken tot professioneel FIFA-speler. Zo worden er internationale toernooien gehouden waar veel prijzengeld op het spel staat. Daarnaast kennen we in Nederland een eDivisie, waarin spelers hun club uit de Eredivisie vertegenwoordigen in een echte competitie. Vrijmibro sprak één van die spelers – Bryan Hessing van Heracles Almelo – en vroeg hem het hemd van het lijf. Het interview kun je hier lezen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: