McDonalds-Salade

Waarom je nooit een salade bij de McDonald’s moet bestellen

We kennen allemaal wel iemand die zich hier ooit schuldig aan heeft gemaakt. Je loopt de McDonald’s (of één van de vele andere fastfoodketens) binnen en bestelt een hamburger. Of patat. Of iets dat niet goed voor je is. Je vrienden doen hetzelfde op één iemand na. Hij of zij kijkt nog eens goed wat er te krijgen is en gaat vol overtuiging voor een salade. Onbegrijpelijk, want je bent niet voor niks in de McDonald’s. Tijd om diegene over te halen om dat nooit meer te doen en daarom zijn hier twee redenen waarom je nooit een salade bij de McDonald’s moet bestellen.

 

Koop geen salade bij de McDonald’s want…

Omarm het vet
Niet voor de rest van je leven, dat zou ontzettend slecht voor je zijn. Wel als je kiest om naar de McDonald’s, Burger King of de lokale snackbar te gaan. Als je daar eenmaal een voet in de winkel zet, kun je niet meer terug. Dan zul je ook een vette hap nemen. En daar is op zijn tijd niks mis mee. Als het maar niet te vaak gebeurt en je ervan kunt genieten.

Salade kun je thuis beter maken
Echt waar. Al stop je er maar een heel klein beetje tijd en moeite in, dan smaakt het al beter dan in een andere keten. Sla verse ingrediënten in, bepaal zelf wat je er doorheen wilt doen en voilà! Het resultaat is niet alleen beter, maar vaak ook goedkoper.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: