Max-Verstappen-FIFA-skills

Max Verstappen showt zijn FIFA-skills in aanloop naar Silverstone

Wie Max Verstappen op de voet volgt, weet dat er voor hem één belangrijke manier is om tot ontspanning te komen: een potje FIFA. Enkele dagen voor de Formule 1-Grand Prix van Silverstone laat hij op het YouTube-kanaal van Red Bull Racing zien hoe goed hij werkelijk is. Een potje tegen professioneel FIFA-speler Hashtag Ryan maakt duidelijk waar onze nationale held op het gebied van gaming staat.

Max Verstappen FIFA

Max lijkt het voordeel in deze wedstrijd te hebben, want hij speelt met PSV tegen AZ. De Eindhovenaren hebben over het algemeen betere spelers, dus dat lukt wel, maar niets is minder waar. In dit duel wordt steeds meer duidelijk waarom Hashtag Ryan zich dagelijks toespitst op de populairste voetbalgame. Hij laat AZ met maar liefst 7-3 winnen!

Lees ook: zo ziet FIFA er door de jaren heen uit!

Je zou dus denken dat Max minder goed is dan dat we altijd dachten, maar dat blijkt reuze mee te vallen. “Je bent absoluut niet slecht, in elk geval beter dan veel van m’n vrienden.” Een compliment wat hij dus in zijn zak kan steken.

Het houdt in elk geval niet op bij het voetbalspel, want daarna kruipen beide mannen achter de F1-simulator. Ze rijden beiden een rondje op Silverstone en je kunt al raden wie er daar als winnaar uit de bus kwam.

De video is hieronder te bekijken.

Daniel Ricciardo

Max Verstappen was niet de enige die in aanloop naar de Grand Prix van Silverstone wat leuks met Red Bull deed. Teamgenoot Daniel Ricciardo liet zien hoe goed hij kon klimmen, door met Shauna Coxsey zich op de klimwand te begeven. We kunnen rustig zeggen dat de Britse Coxsey niet voor niets tweevoudig wereldkampioen is.

GP Silverstone

Slechts een week na de winst van Verstappen in Oostenrijk staat de volgende alweer voor de deur. Ditmaal wordt op het circuit van Silverstone in Engeland gereden. Een plek waar hij met goede gevoelens op terugkijkt. In 2016 pakte hij daar nipt achter Lewis Hamilton de tweede plaats. Vorig seizoen bleek de GP in Engeland de voorzichtige ommekeer, na een lange reeks races met autopech. Komend weekend zal blijken of hij zijn goede vorm doortrekt, want dat wordt de derde race in veertien dagen!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: