Lonely Planet: deze landen verdienen jouw speciale aandacht in 2019

Zit je nú al in de stress, omdat je niet weet wat je volgende reisbestemming wordt? Geen paniek, want Lonely Planet heeft wederom haar licht laten schijnen over de mooiste landen en locaties van de wereld! In de 2019-editie heeft ’s werelds grootste reisorganisatie onder meer de beste landen, steden en regio’s geselecteerd, zodat jij gegarandeerd een fantastische tijd tegemoet gaat. Wij focussen ons op de landen, om erachter te komen wat de onontdekte pareltjes in de wereld zijn.

Top 10 landen 2019

Over de top drie heeft Lonely Planet een kristalheldere uitleg gegeven. Bovenaan dit lijstje prijkt de naam van Sri Lanka. Waarom? Omdat ze beschikken over prachtige stranden en religieuze diversiteit. Daarnaast hebben ze schitterende tempels en is er voldoende flora en fauna om te bezoeken.

Lees ook: deze plekken geven jouw vakantie letterlijk kleur!

Vlak daaronder zijn onze oosterburen te vinden. De Duitsers wordt door Lonely Planet bewonderd, vanwege de mix van eeuwenoude tradities en de nieuwste innovaties. Het zorgt voor een land wat de unieke combinatie van historie en moderniteit heeft.

De top drie wordt voltooid door Zimbabwe. Het Afrikaanse land staat ondanks de torenhoge inflatie bekend als één van de veiligere landen in het continent. Daarnaast is er een uiterst vriendelijke bevolking en zijn de ruïnes van Zimbabwe een lust voor het oog.

Benieuwd naar de rest van de top tien? Die is hieronder te aanschouwen!

Sri Lanka

Duitsland
berlijn-millennials

Zimbabwe

Panama

Kirgizië

Jordanië

Indonesië
ubud-indonesie

Wit-Rusland

Sao Tomé en Principe
Minst-bezochte-landen-sao-tome-principe

Belize

Veel mensen zweren bij Lonely Planet als ze een goede vakantiebestemming willen vinden, maar Instagram is een veelgebruikte bron. Door foto’s te screenshotten wordt steeds een droomvakantie geboekt. Enige probleem hierbij, is dat het een tijdrovend proces is. Wil jij daarom ook dat dit een stuk sneller gaat? Dan is deze app voor jou de ideale uitkomst.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: