rectum-pornhub-premium

Waarom we allemaal naar Rectum moeten komen

Rectum, wie kent het niet? Het kleine plaatsje in Overijssel telt een slordige 370 (cijfers uit 2010) inwoners en ligt op een steenworp van het grote broertje Almelo. Normaal gesproken valt er weinig te beleven in dit bescheiden dorpje, maar ditmaal mogen alle inwoners fier overeind staan en met trots zeggen dat ze er vaak genoeg komen.

Pornhub premium

Oké, de overgang van het pittoreske Rectum naar de twee woorden die hierboven staan, is een grote, maar laat het ons uitleggen. Bij de grotemensensite Pornhub (waar we met z’n allen natuurlijk nog nooit van hebben gehoord) heeft Rectum een speciale plek in hun hart. Het is namelijk één van de 50 wereldsteden die een naam hebben die bol staat van de dubbele betekenissen. Het is dus niet altijd makkelijk om aan vrienden en familie uit te leggen waarom het Rectum heet.

Lees ook: dit zijn de knapste celebs van 2017!

Maar omdat Pornhub een meer dan briljante marketing heeft, worden de huidige mensen in het Overijsselse dorpje rijkelijk beloont met de titel “Premium Place”. Lekker belangrijk, zul je denken, maar dat betekent dat iedereen daar gratis toegang tot de premium sectie voor de rest van hun leven heeft! Ja hallo, zo wil heel Nederland daar wel wonen!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=-mVCsLW41Lk

Andere steden

Voor wie te lui is om de kaart aan te klikken, maar wél graag wil weten welke andere steden op een gratis Pornhub premium-account kunnen rekenen: vlak over de grens hebben we te maken met het Duitse Titz en Weener, terwijl de Fransen in Pissy én Pussy ook hun geluk niet op kunnen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het hier om een 1 april-grap gaat (hoe kun je immers controleren of iemand daar ook daadwerkelijk woont), maar daar komen we snel genoeg achter. En mocht het niet zo zijn, dan kan Rectum de komende tijd waarschijnlijk op flink wat nieuwe inwoners rekenen!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

One comment

Comments are closed.