harry-potter-woning-vakantie-omslag

Je kunt nu het huis tegenover de geboorteplaats van Harry Potter huren

Harry Potter-fans opgelet. Alle dreuzels kunnen een huisje huren tegenover de geboorteplaats van onze geliefde tovenaar. Wie zich binnenkort opmaakt voor een tripje naar Engeland én fan is van de boekenreeks van schrijfster J.K. Rowling, heeft de tijd van z’n leven!

Vakantiehuis

Wie zin heeft tegenover de oude woning van Harry te wonen, zal moeten afreizen naar het pittoreske Lavenham. Een klein dorpje met slechts 1750 inwoners, ten westen van Ipswich en ongeveer 120 kilometer ten noorden van Londen. Daar kom je aan bij een woning die te huur is voor drie personen. Je krijgt daarvoor een ruime woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een kleine tuin. Kosten om er te verblijven? Dat verschilt tussen de 470 en 610 pond per week, afhankelijk van de extra’s die je gebruikt.

Tekst gaat onder de foto’s verder.Harry Potter

We noemden het al even, maar de vakantiewoning die je in Lavenham kunt huren, is de woning tegenover het huis waar Harry Potter is geboren. We hebben het hier natuurlijk niet over de Ligusterlaan 4, maar over Godric’s Hollow (Goderics Eind). Daar vonden onder andere de opnames voor Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 plaats. Bewegend beeld daarvan vind je hieronder

Mocht je ervoor kiezen om alsnog de wijde wereld in te trekken, dan is dit Australische dorp iets voor jou. Het staat voor een spotprijs te koop en je verblijft in één van de mooiste landen ter wereld!

Bron beeld: Original Cottages

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: