CNN-reporter-houston-texas

Held bij CNN redt man live op televisie!

Wat doe je als je als verslaggever van CNN het nieuws rond de orkaan Harvey verslaat en er iemand live in de problemen raakt? Juist, je vergeet even alles om je heen en zet je in om de medemens uit de brand te helpen. Drew Griffin overkwam het. Hij zag dat de Amerikaan Jerry Sumrall per ongeluk met zijn truck in een ravijn reed. Griffin bedacht zich geen moment en schoot Jerry direct te hulp. Of zoals hij het zelf zegt: “We’ve just literally rescued this guy.” Dan ben je een echte man!

Beiden waren zichtbaar opgelucht en nog licht in shock van alles wat er in luttele minuten gebeurde. Niet alleen de kijkers, maar ook CNN-collega’s konden nauwelijks bevatten wat zich precies ontvouwde.

Orkaan Harvey

In de tijden dat orkaan Harvey hardhandig huishoudt in Houston, Texas wordt niet alleen het leed van de inwoners getoond, maar ook het goede dat de mens in zich heeft. Een paar dagen geleden zag CBS-verslaggever Brandi Smith hoe een vrachtwagen vast zat in het water. Ook zij vond de gezondheid van de inzittende belangrijker dan een nieuwsitem, waarna ze iemand aanhield die een boot had. Op die manier kon de vrachtwagenchauffeur gered worden.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: