glazen-huis-huren-airbnb-01

Dit glazen huis in Californië is het stoere optrekje voor een weekend met je maten!

Het zal je vast niet zijn ontgaan, maar NPO Radio 3FM stopt met het Glazen Huis. We zeggen vaarwel tegen drie dj’s die zich een week lang met enkel groentesapjes opsluiten. De acties voor het goede doel gaan gelukkig wel door, want het radiostation heeft een nieuwe actie opgezet. Drie teams gaan te voet door Nederland om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor drie verschillende goede doelen. Het gaat hier onder meer om noodhulp tijdens oorlogen en EHBO- en reanimatiecursussen in Nederland.

Toch zullen we met weemoed terugdenken aan het Glazen Huis. En om jou daarom tegemoet te komen, zetten wij één van de vetste glazen huizen op Airbnb in het zonnetje: die in Californië.

Glazen Huis op Airbnb

Dit luxe glazen huis bevindt zich in de ruwe wildernis van het National Park Joshua Tree. Je weet wel: daar waar de beroemde U2-cover van het gelijknamige album is gemaakt.

De woning kent een industrieel karakter en beschikt toch over alle luxe die je nodig hebt. Zo heb je beschikking over twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een leefruimte waar je niks tekort komt. Daarnaast wordt de woning aangedreven op zonnepanelen, wat het glazen huis een uniek tintje geeft.

Er is alleen één twist: je hebt geen beschikking tot internet en andere elektronica. Dit is bewust door de eigenaren gedaan, om zo het ‘off-grid karakter’ zoveel mogelijk te behouden. Mocht jij er dus met je vrienden heengaan, dan ben je voor de volle 100% op elkaar aangewezen.

De kosten per nacht zijn 340 euro. Is niet bepaald goedkoop, maar dan ben je ook op een onvergetelijke locatie! Meer beelden van dit glazen huis check je hieronder.

Tekst gaat onder de foto’s verder.


glazen-huis-huren-airbnb-01


Zit jij nu vol inspiratie en wil je verder kijken naar andere woningen op Airbnb? Dan hebben we goed nieuws voor je! Eerder maakte Vrijmibro namelijk een lijst van de populairste woningen op de verhuursite. Misschien zit jouw droomhuis er wel tussen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: