feyenoord-wijn-kopen

Proost! Feyenoord luidt de feestdagen in met speciale Feyenoord wijn

Een beetje Feyenoorder heeft zijn of haar kamer vol hangen met alle mogelijke prullaria. Vaantjes, knuffels, sjaaltjes, shirtjes, beddengoed, pyjama’s; je kunt het zo gek niet bedenken of de echte supporters hebben het. Nu komt de Rotterdamse club met de lekkerste manier om het jaar 2019 in te luiden: Feyenoord wijn!

Het is totaal geen verrassing, maar wie een flesje Feyenoord wijn op de kop wil tikken, kan uit twee verschillende soorten kiezen: rood en wit. Een mooie verwijzing naar de clubkleuren, al zijn het dezelfde kleuren als die van Ajax, PSV, AZ, FC Utrecht en FC Emmen.

Maar na een periode van droogte en gebrek aan prijzen is er nu reden voldoende om een flesje open te trekken. In de afgelopen seizoenen wonnen ze onder meer het kampioenschap, tweemaal de KNVB-beker en één keer de Johan Cruijff Schaal. Wij hebben dan ook het vermoeden dat de Feyenoord wijn uit het jaar van het landskampioenschap komt: 2017. Een wijn die dan extra goed smaakt.

Feyenoord wijn kopen

Ben jij iemand die elk weekend vol spanning de duels van Feyenoord aanschouwt en na afloop wel een borrel kunt gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij de fanshop van de grootste club van Rotterdam is de Feyenoord wijn voor een kleine 9 euro per fles te koop. Kies jij echter voor een mousserende wijn? Dan loopt de prijs op naar bijna 20 euro.

Hier houdt het uiteraard niet bij op, want om goed te kunnen toosten is er nog veel meer te koop. Denk bijvoorbeeld aan wijnglazen, champagnekoelers, waterglazen en wijnkaraffen met het Feyenoord logo. Voor de echte fan is dat natuurlijk een kleine moeite. Haal deze wijn dus snel in huis!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: