expeditie-robinson-2018-eiland

Op welk eiland wordt Expeditie Robinson 2018 opgenomen?

Eilandbewoners opgelet! Donderdagavond (vandaag dus) begint het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson. Om half negen is op RTL5 te zien hoe een nieuwe groep ‘bekende’ Nederlanders en zeven onbekende mensen zich door voedseltekorten, politieke spelletjes en zware proeven moeten worstelen. Tussendoor krijgen we de mooiste plaatjes van het eiland te zien. Maar op welk eiland wordt Expeditie Robinson in 2018 opgenomen? We proberen er achter te komen!

Eiland Expeditie Robinson

Het is algemeen bekend dat de opnames van Expeditie Robinson in de Zuid-Chinese zee plaatsvinden. Dat is het gebied in de buurt van de Grote Oceaan waar landen als Indonesië, Thailand en de Filipijnen liggen. In dat uitgestrekte gebied bevinden zich vele duizenden eilanden! Het land waar op afstand het vaakst werd opgenomen, is de Filipijnen. Er zijn echter ook edities geweest waarin Maleisië, Thailand of zelfs Panama het decor voor Expeditie Robinson waren. Welke van de 7641 Filipijnse eilanden ditmaal wordt uitgekozen is dan ook lastig te voorspellen.

Opnames 2017

Je zou verwachten dat de opnames ieder jaar op hetzelfde eiland plaatsvinden, maar niets is minder waar! Per jaar wordt er naar een ander eiland uitgeweken, om zo telkens nieuwe shots van de prachtige landschappen te kunnen tonen. Vorig jaar – toen onbekende Nederlander Carlos als winnaar uit de strijd kwam – werd het spektakel opgenomen in Matalahod. Dat is ook waar de Noorse variant (Robinsonekspedisjonen) in 2015 werd opgenomen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ◻️◽️▫️#26 #editor #rtlklub 🎬🛩🏝 (@noemipoos) op

Deelnemers

Wil je weten wie alle deelnemers van deze editie zijn? Dat kun je hier bekijken. Één ding is zeker: Vrijmibro is nu al fan van Dominique Hazeleger. De knappe brunette hoort bij één van de zeven onbekende Nederlanders en wij hopen dat ze als overwinnaar uit de bus zal komen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: