Studio-Valencia-onder-brug

Stijlvol werken onder een brug? Deze baas kreeg het voor elkaar!

Ook altijd zo’n moeite om een plek te vinden waar je in alle rust kunt werken? Je bent niet de enige. In Nederland kan het soms bijzonder lastig zijn om ergens een studio of kantoorruimte te vinden die betaalbaar én prettig is. Maar voordat je die hebt gevonden, ben je een poosje verder en heb je inmiddels de haren uit je hoofd getrokken. Gekscherend heb je zelfs geroepen dat je nog beter ergens onder een brug aan de slag kunt gaan. Fernando Abellanas heeft hetzelfde gedacht en zelfs de daad bij het woord gevoegd, met verbluffend resultaat!

Valencia

De ontwerper was op het opmerkelijke idee gekomen om onder een brug in Valencia een ‘hangende’ studio te bouwen. Compleet met stoel, werktafel en interieur is het zelfs een prettige plaats om de dag te spenderen. Het is dan ook niet voor niets dat Abellanas op de bovenste plank alle benodigdheden heeft om de nacht rustig door te brengen. Maar boven alles is het natuurlijk een waanzinnige plek om je idee uit te werken. En hoe!

“Dit project is een kortstondige oplossing”, aldus Abellanas tegen Curbed “Het blijft er staan totdat iemand het vind en besluit om de inboedel te stelen, of de autoriteiten moeten het weghalen.” Hoe lang het er dus blijft staan is de vraag, maar een geweldige en creatieve oplossing is het wel.

Hieronder is beeld- en videomateriaal van deze bijzondere studio in Valencia te zien.

Valencia-studio-onder-brug
Studio-onder-brug-Valencia

Bron foto’s: Facebook Lebrel

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: