cola-alcohol

Coca Cola komt eindelijk met een alcoholische drank

Vergeet de bacootjes die je in het uitgaansleven als water naar binnen giet; Coca Cola komt binnenkort zelf met een alcoholische drank. In Japan komt er een proef, waarbij ’s werelds bekendste merk in beperkte hoeveelheden in de schappen van het Aziatische land komt te liggen. Jorge Garduño, directeur van Coca Cola Japan, bevestigt tegenover de buitenwereld dat het hier om een serieuze test gaat. “Dit is uniek in onze geschiedenis”, aldus Garduño, “Coca Cola heeft zich altijd gefocust op de non-alcoholische markt en dit bescheiden experiment is enkel voor een specifiek deel van de onze markt.”

Lees ook: er dreigt een ernstig tequila-tekort

Verschillende Cola’s

De laatste jaren is het frisdrankmerk druk bezig om haar formule aan te passen aan de veranderende markt. Zo kennen we al enkele jaren de bekende Cola Zero, voor wie afziet van de reguliere- en de ‘diet’ variant. De afgelopen decennia zijn er al verschillende smaaksoorten op de markt gekomen, zoals Cherry en Lemon.

Verschijnen ‘alco-cola’

Wanneer de cola met alcohol op de merkt verschijnt is nog niet bekend. Er is nog niks bekend over een releasedatum, prijs of zelfs een alcoholpercentage. Voorlopig worden we als samenleving nog even in spanning gehouden, omdat er ook iets anders aan ten grondslag liggen. Over enkele weken is het namelijk 1 april, de dag waarop vooral bedrijven met regelmaat publiciteitsstunts uithalen. We mogen dus niet verrast opkijken als dit nieuwsbericht er ook onder valt, al zouden ze daar ditmaal wel erg vroeg bij zijn. Tot die tijd nemen wij nog maar eens een bacootje.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: