chantal-janzen-geraldine-kemper-sexy-fotos

Zien: de übersexy foto’s van een zwetende Chantal Janzen en Geraldine Kemper!

Wie een klein beetje het medianieuws heeft gevolgd is het niet ontgaan: Geraldine Kemper en Chantal Janzen hebben een sexy fotoshoot gedaan voor het blad &C. Het tijdschrift en online platform van Chantal kunnen zo op flink wat aandacht rekenen. Want zeg nou zelf: wie wil nou niet foto’s van de twee mooiste vrouwen van Nederland zien?! Gehuld in een sportoutfit gaan ze helemaal los en dat levert behoorlijk veel prettige beelden.

Geraldine Kemper in blad Chantal Janzen

De reden van de shoot van Chantal en Geraldine is omdat laatstgenoemde een vaste bijdrage aan &C gaat leveren. Met de volgende tekst en post op Instagram kondigt &C dit aan. “Met grote trots melden we dat niemand minder dan @geraldine_kemper het komende jaar bij onze &C-familie hoort!” Of zoals Geraldine het zelf zegt: “Ik word een mini-beetje &C.”

Foto’s

We snappen heel goed dat deze uitleg niet de (enige) reden is dat jij dit artikel hebt aangeklikt. Voor de man is het échte hoogtepunt natuurlijk de fotoshoot die Geraldine en Chantal samen deden. We hebben hiervan de hoogtepunten voor jou onder elkaar gezet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Valentina (@valentinavos) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan en Geraldine (@jangeraldinefanpage) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen fan 💫 (@chantaljanzenfan_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland) op


Wil je meer foto’s bekijken? Klik dan hierrr!

En wie bewegend beeld wil komt ook aan z’n trekken!

Geraldine & Kim

Dit is niet de eerste keer dat Geraldine zich van haar mooiste kant in een blad laat zien. Bij mannelijk Nederland dwalen de gedachten al snel af naar die legendarische fotoshoot met Kim Feenstra. De beelden die destijds voor de LINDA. werden geschoten zijn hier te zien!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: