anouk-hoogendijk-naakt-jfk-1

De JFK-foto’s van Anouk Hoogendijk geven sexy een compleet nieuwe dimensie!

Mannen van Nederland, letten we even op? Anouk Hoogendijk verschijnt namelijk heel erg sexy in het nieuwste JFK Magazine! In het blad – dat donderdag in de winkels ligt – bewijst de ex-voetbalster dat ze nog altijd waanzinnig knap is.

We weten al lange tijd dat Anouk één van de mooiste speelsters van ons land is, maar desondanks kwam ze niet voor in ons lijstje van mooiste sportvrouwen van Nederland. De reden? Ze is gestopt en Vrijmibro kiest enkel voor degenen die nog actief zijn. Neemt niet weg dat ze met deze sexy foto’s (terecht) alle aandacht op zich vestigt.

Anouk Hoogendijk in JFK

“Man man man, wat vond ik dit spannend!! Op weg naar de shoot, wil ik nog bijna omdraaien en afzeggen. Er komen allemaal onzekere gedachtes in m’n hoofd: is dit wel iets voor mij? Waarom doe ik dit eigenlijk? Ben ik wel sexy genoeg?
De reden dat ik dit gedaan heb is juist dat ik me zelfverzekerd, mooi en sexy wil voelen.”
Het is een kleine greep uit de uitleg die Anouk Hoogendijk over haar JFK fotoshoot geeft. Ze hoeft zich nergens zorgen om te maken, want tot nu toe worden de foto’s overladen met likes en kan mannelijk Nederland niet wachten tot het blad in de winkel ligt.

Zelf geeft ze ook in JFK Magazine openheid van zaken over de shoot. “‘Ik heb me nooit heel sexy gevoeld, dus ik wilde weleens ervaren hoe dat is tijdens zo’n shoot,’ aldus Anouk Hoogendijk. ‘Ik vond het heel spannend en juist omdat dit niet iets is wat ik vaker doe, wilde ik dat het stijlvol zou worden en dat ik me er goed bij zou voelen.'”

Foto’s!

Want dat is de échte reden dat jij hier bent! We kunnen er halfslachtig omheen draaien, maar een bijna naakte Anouk Hoogendijk is voor elke man een must. Daarom houden wij je niet langer op en schenken we jou deze sexy foto’s! Aangezien dit slechts een preview is, wordt dit artikel natuurlijk later aangevuld met meer beeld. Maar voor nu is er meer dan voldoende om plezier aan te beleven.

Bron: Instagram Anouk Hoogendijk
Bron: Instagram Anouk Hoogendijk

Mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan hebben we altijd nog dit voor je!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Ben jij meer fan van ’s werelds beste voetbalster Lieke Martens? Dan kom je op deze site ook prima aan je trekken! Klik op deze link en er verschijnt voor jou een breed scala aan posts (en foto’s!) die we aan haar hebben gewijd!

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: