online-pubquiz-startgrid-f1-2018

De Vrijmibro Online Pubquiz #2: ken jij al de Formule 1-startgrid 2018?

It’s quiztime! Vrijmibro test wederom jouw kennis met onze nieuwe online pubquiz. Jouw hersens worden gekraakt op het gebied van sport, muziek, films, nieuws en nog veel meer. Ditmaal blikken we vooruit op de Formule 1-GP van Barcelona van aankomend weekend. Een plaats waar Max Verstappen met een prettig gevoel naartoe gaat, aangezien hij daar twee jaar geleden niet alleen zijn eerste race in de Red Bull reed, maar ook nog eens won! Een klapper in de eerste bocht tussen Hamilton en Rosberg maakte de weg vrij voor Max om met legendarisch commentaar op de achtergrond (“Jo-hee, jo-ho, jo-fucking wat bizar!”) naar zijn eerste GP-zege te snellen!

Nu we de eerste vier races van het jaar 2018 achter de rug hebben (Australië, Bahrein, China en Azerbeidzjan) en we goed in de smiezen hebben welke rijders we op ons lijstje moeten schrijven voor een eventuele wereldtitel, is het tijd te kijken hoeveel je écht van de Formule 1 weet! Want weet jij de volledige startgrid van dit Formule 1-jaar op te noemen. De rijders van Ferrari, Mercedes en Red Bull Racing zullen geen probleem zijn, maar de rijders van Sauber en Toro Rosso, dat is andere koek. Druk op ‘play’ om te beginnen en probeer binnen drie minuten alle twintig namen op te dreunen.

Lukt het jou om binnen de tijd de juiste antwoorden te geven? Ga voor de 100% score en daag jouw vrienden uit om te laten zien wie over de meeste Formule 1-kennis beschikt!

Heb jij een brede algemene kennis en steek je daarmee al jouw vrienden de loef af? Test het bij ons overzicht van alle online pubquizzen van Vrijmibro!

Bron beeld: Facebook Red Bull Racing

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: