tony-hawk-pro-skater-remake

🎥 Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 krijgen een remake en dit zijn de eerste beelden

Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 keren terug! De legendarische skate-games uit 1999 en 2000 krijgen een remake en niet van de minsten. Oefen dus alvast jouw kickflip en ollie, want dit ga je zeker spelen.

Het nieuws is niet helemaal toevallig afgelopen dinsdag bekend gemaakt. 12 mei is namelijk de verjaardag van Tony Hawk. Reden genoeg om al zijn fans blij te maken met het goede nieuws.

Lees ook: Van deze zes games willen we graag een remake!

Pro Skater 1 en 2 worden niet zomaar onder handen genomen. Vicarious Visions geeft de games een nieuwe look en zij maakten eerder nieuwe versies van de originele Crash Bandicoot– en Spyro-games.

Benieuwd naar de eerste beelden? Het is hieronder te zien en je wordt niet teleurgesteld!

Tekst gaat onder de video verder.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Wie de originele spellen kent, hoeft zich om deze versie geen zorgen te maken. Vrijwel alles wat er eerst in zat, maakt een terugkeer. Zo zitten bijvoorbeeld alle levels, skaters en tricks erin.

Daarnaast is de soundtrack ook grotendeels hetzelfde. Volgens Vicarious Visions keren slechts “een handjevol nummers” niet terug. Artiesten als Goldfinger, Papa Roach en Rage Against The Machine zitten er gelukkig wel in, maar dat was via de trailer al bekend.

Qua features zit er ook een hoop in de pijpleiding. Zo kun je weer je eigen personage maken, is er een split screen en is het ontwerpen van een eigen park ook mogelijk. Kortom, voldoende reden om Tony Hawk’s Pro Staker te kopen!

Release en consoles

De nieuwe versie van Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 zijn vanaf 4 september verkrijgbaar. Je kunt de games spelen op de PlayStation en de Xbox One.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: