Charleston-South-Carolina

De tien steden die je ooit bezocht moet hebben

Ben je net terug van vakantie, of vertoef je nog altijd op dat zonnige oord in Spanje, Griekenland of Turkije? Dan is het tijd om even je aandacht erbij te pakken en je op deze lijst te focussen. Maak kennis met de lijst der lijsten voor iedere vakantieganger, reiziger en toerist. Hier is de lijst van top tien beste steden in de wereld te zien. Ideaal om een keer heen te gaan en te genieten van de cultuur, bezienswaardigheden en de omgeving.

Beste steden

Allemaal leuk en aardig hoor, zo’n lijst met beste steden ter wereld, maar waar is ‘ie op gebaseerd? Wat maakt een stad nou precies goed of slecht? TravelandLeisure vroeg aan al hun lezers en reizigers wat hun favoriete stad was een waarom. Daarop kwamen honderden verschillende suggesties, maar deze tien steden spraken bij velen het meest tot de verbeelding.

Luang Prabang, Laos
Luang-Prabang-Laos

Ubud, Indonesië
Ubud-Indonesie

Kaapstad, Zuid-Afrika
Kaapstad-Zuid-Afrika

Hoi An, Vietnam
Hoi-An-Vietnam

Oaxaca, Mexico
Oaxaca-Mexico

Florence, Italië
Roadtrip-Zuid-Europa-Florence

Kyoto, Japan
Kyoto-Japan

Chiang Mai, Thailand
Chiang-Mai-Thailand

Charleston, South Carolina; Amerika
Charleston-South-Carolina

San Miguel de Allende, Mexico
San-Miguel-de-Allende-Mexico

Ga je toch liever naar een eiland om alle zorgen achter je te laten? Bekijk dan hier de tien eilanden waar je zorgeloos kunt wegdobberen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: