studio-sport-mathieu-poel

Studio Sport zendt opnieuw de Amstel Gold Race-winst van Mathieu van der Poel uit

Normaal gesproken zou Nederland rond deze tijd met volle teugen genieten van alle voorjaarsklassiekers, maar door de coronacrisis gaat dat helaas niet door. Niet getreurd, want Studio Sport zendt namelijk een legendarische overwinning van Mathieu van der Poel opnieuw uit.

Het komt niet als een verrassing, maar we hebben het natuurlijk over de Amstel Gold Race-winst van VDP. TV Gids weet dat de NOS deze binnenkort uitzendt, dus je kunt opnieuw deze ongelooflijke ontknoping beleven.

Bizarre winst

Voor wie het niet meer weet: één kilometer voor de finish probeerde Van der Poel vanuit de achtervolgende groep toch nog de voorste renners bij te halen. En geloof het of niet, maar met een krankzinnige inspanning lukte dat ook nog! Sterker nog: in de sprint was hij de nummers twee en drie (Simon Clarke en Jakob Fuglsang) de baas.

Leuk detail: 39 jaar eerder was het zijn vader Adri van der Poel die ook al deze klassieker op z’n naam schreef. En het heeft er alle schijn dat er nog veel mooie zeges voor Mathieu komen, die vorig jaar hierdoor ook Sportman van het Jaar werd.

TV Gids

Maar nu is de vraag: waar en wanneer kun je dit zien? Vrijmibro legt het je uit. De NOS zendt dit op zondag 19 april uit. Van 15:00 uur tot en met 16:45 uur beleef je voor een tweede keer de winst van Mathieu. Mocht je dus zin hebben, dan weet je waar je moet zijn.

Bron beeld: Videostill YouTube NOS Sport

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: