michella-kox-boxing-stars-roken

Één ding is zeker: Michella Kox heeft weinig bokstalent

Heb je gisterenavond Benfica – Ajax laten schieten voor het RTL5-programma Boxing Stars? Dan hoor je tot een select gezelschap. Want waar bijna twee miljoen tv-kijkers het Champions League-duel tussen beide ploegen zagen, keken slechts 250.000 mensen naar het boksprogramma. Of boksen, noem het rustig halfslachtig meppen op een vloer.

Amanda Balk – Michella Kox

‘Wie?’, vraag jij je af. Geen idee, maar het schijnt dat ze Bekende Nederlanders zijn, dus mogen ze hieraan meedoen. Het lijkt er echter op dat ze allebei weinig tot geen talent in de ring hebben. Vooral Michella Kox kan de bokshandschoenen beter opbergen. Ze besluit na één ronde de handdoek te werpen en vervolgens doodleuk een sigaretje in de ring op te steken. En dat onder het motto “mijn conditie is niet zo goed”. Het is tot de dag van vandaag een mysterie hoe dat toch mogelijk is.

Wil je naar de ‘wedstrijd’ van Boxing Stars tussen Amanda Balk en Michella Kox kijken? Goed nieuws, want de video is te zien. Het heeft dus niet het niveau van Rico Verhoeven, maar als je een paar minuten vrij hebt, is het de moeite waard om te kijken. Het gevecht begint vanaf 10:30 minuten en is achter deze klik te zien.

Commentaar

Een manier waarop Boxing Stars een stukje leuker wordt, is door er een fatsoenlijke commentator bij te zetten. Hoewel Tijl Beckand zijn uiterste best doet, kan ook hij er weinig van maken. In zo’n show is het tijd om er een deskundige of een entertainer puur sang bij te zetten. In beide gevallen is er maar één man die hier geschikt voor is: Sierd de Vos. Je hebt niet alleen een ervaren man, maar ook iemand die het kijken van een wedstrijd een nieuwe dimensie geeft. Voorbeeld hiervan is toen Ivan Rakitic raak schoot tijdens het Champions League-duel tussen Tottenham Hotspur en FC Barcelona. De Kroaat schoot raak en Sierd besloot daarop het geluid van een raket na te bootsen. Die hilarische beelden kun je hier bekijken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: