antman-and-wasp-header-5

Marvel lanceert nieuwe trailer voor ‘Ant-Man and The Wasp’

Dinsdagavond heeft Marvel een gloednieuwe trailer van de tweede Ant-Man film gereleased met de naam: Ant-Man and The Wasp. Scott Lang (Paul Rudd) heeft er in de tweede film een bloedmooie Hope van Dyne (Evangeline Lilly) bij om wat bad guys creatief in elkaar te beuken. En met creatief bedoelen we gigantische zoutvaatjes en drummende mieren. Maar de vraag die veel mensen hebben over dit super-duo: Waar waren ze tijdens Marvel’s Infinity War?

Stenen verzamelen met Thanos (SPOILERS)

Avengers: Infinity War heeft wat diepe wonden achtergelaten bij het publiek. Met vooral veel vragende blikken en die net iets te lang durende credits was het nogal een achtbaan van emoties in de bioscoopzalen over de hele wereld. Na tien jaar lang wachten en het kijken van ontzettend veel Marvel films was dat logootje van Captain Marvel toch een magere geruststelling. Want het gros van de filmbezoekers weet helemaal niet wie dat eigenlijk is, of hoe sterk ze is. Nou kunnen wij je beloven dat dat duidelijk zal gaan worden in de opkomende Captain Marvel-film, met Brie Larson in de hoofdrol, die in 2019 uitkomt. Nadat de shock eindelijk was verwerkt van dat Infinity einde waren er toch een hoop vragen zoals: waar was Hawkeye? Of Ant-Man? En waarom moest Star-Lord (Chris Pratt) alles weer verpesten?

Dit soort dingen roepen, naast vragen, ook een hoop theorieën in het leven. In de trailer van Ant-Man and the Wasp wordt in ieder geval al duidelijk gemaakt dat zij bezig waren met het tegenhouden van ‘Ghost’, een extreem ruig ogende vrouw die technologie van Ant-man schepper Hank Pym (Michael Douglas) heeft gestolen en het gebruikt ‘om de wereld te veroveren’. Maar Hawkeye was nergens te bekennen, terwijl het al wel bekend was dat Clint Barton (Jeremy Renner) in het tweede deel van Infinity War zit. Dus; what gives?

Overtuigende theorie over Hawkeye en Ant-Man

Als je Infinity War nog niet hebt gezien mag je vanaf hier weer verder lezen. In een bijzonder memorabele scene in de Captain America film Civil War is te zien dat Ant-Man op een pijl kruipt van Hawkeye en op deze manier het metalen pak van Tony Stark binnendringt om het uit te schakelen. Maar wat veel mensen niet weten is dat in de comics Clint Barton dezelfde technologie als die van Ant-Man gebruikt om de supergrote superheld ‘Goliath’ te worden. Wat deze theorie overtuigend maakt is dat je in de nieuwe trailer de ‘oude’ Goliath ziet: Dr. Bill Foster (Lawrence Fishburne), die vertelt over zijn gepasseerde dagen als superheld. Dus misschien zien we in de nieuwe Ant-Man Clint Barton al een proefje geven van zijn nieuwgevonden krachten. Want wees nou eerlijk: als ‘The Avengers’ Thanos niet kunnen stoppen, wat gaat een kerel met een handboog dan uithalen?

Door: Jasper van Leeuwen

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series